The Band

"music is what feelings sound like"

Iconic Brass

ICONIC BRASS

Wie zijn wij


CEB is 17 jaar geleden gestart als een cursus en de jongeren vonden het zo leuk dat ze hiermee doorgingen. Jovanny nam de rol van leider over hij heeft jaren ervaring in de brassband wereld en wilde deze over brengen aan de jongeren. Het was geen makkelijke weg maar met veel knokken, zweet en tranen is Caribbean Energy brass en wel bekende naam geworden. Sinds 2018 gaan we verder met de naam ICONIC BRASSICONIC brass is vanaf de start bezig om jongeren te inspireren hun passie over te brengen op een ieder. Doormiddel van samen muziek te maken, publiek te entertainen op verschillende manieren brengen wij zodoende de caribische sfeer tot elk activiteit. Drummers, samba danseressen, blazers zijn allemaal te boeken om uw activiteit tot een hoge klasse van caribische sfeer te brengen. Heb ik je interesse opgewekt? neem een kijkje hier beneden wat het allemaal inhoudt.


( 2016 battle of the drums Rotterdam, NL )

KEUZE BAND OPSTELLING

Kijk hieronder de foto's om meer te weten te komen over drummers, danseressen, workshop en blazers

DRUMMERS


De drummers bestaan uit snaredrum, tenordrum, quadroupe, bassdrum, en sambabass. deze zorgen voor opzwepende ritmes waarbij je moeilijk bij stil kan staan.

DANSERESSEN


De danseressen zijn een mooie toevoeging aan de drummers. Zij zorgen voor de samba outfits en dat het publiek mee danst.

WORKSHOP


workshops geven we op maat. het kan voor een personeelsuitje of op de scholen. we geven drumslagwerk op teilen of op de instrumenten zelf. dit hangt ervan af hoe oud de kandidaten zijn.

BLAZERS


Blazers zijn een verfrissende toevoeging aan de drummers. zij brengen de ritmes tot leven door de melodielijn te spelen. al snel loop je te swingen op "gas op die lollie", "work" van Rihanna of "heb je even voor mij".

CARIBISCHE SFEER IN EUROPA


Check onze instagram en facebook voor de laatste nieuwtjes.

ook daar kunt u een bericht achterlaten.

Email: Iconicbrass@hotmail.com

Contactpersonen Jovanny en Nancy

BGG laat een sms achter of mail


Woensdag alleen via app of mail


Maandag, dinsdag en donderdag telefonisch: 9:00 - 18:00 Nancy

0640803356

Vrijdag, zaterdag en zondag

Telefonisch: 10:00 - 17:00 Jovanny

0640803356

Copyright @ All Rights Reserved by Iconic brass